appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: steeds hogere huurprijzen, is daar iets aan te doen?

anp
vrijdag 30 augustus 2019 | RAD1 | redactie

Jaar na jaar stijgt de huur. Voor sommige mensen wordt een woning straks onbetaalbaar. In Berlijn denken ze een oplossing te hebben: die mietendeckel, een huurprijslimiet.

Zou zoiets in Nederland kunnen werken? Of moeten er juist minder regels komen om de woningmarkt te verbeteren? In deze podcast spreken NOS-Duitslandcorrespondent Wouter Zwart en Laurens van de Noort van Vastgoedbelang hierover met presentator Elisabeth Steinz.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1