appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: alles over het enorme beest in je zwemwater

ANP
dinsdag 13 augustus 2019 | NPO Radio 1 | Redactie

Vissers haalden vorige week de ene na de andere enorme meerval uit de Nederlandse wateren. De grootste was 2,36 meter, voorlopig dan, want er zullen steeds meer van deze vissen te vinden zijn in Nederland.

#391 - Alles over het enorme beest in je zwemwater

Wat betekent dat voor de manier waarop we met ons water om gaan? We praten in deze podcast met visbioloog Marco Kraal en oud-Vis TV-presentator Ed Stoop over wat er leuk is aan een meerval, of ze kwaad kunnen en of ze een beetje smaken.

Elke werkdag staat er rond 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, iTunesGoogle Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1