appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Tip voor crime-liefhebbers: Podcast De Blankenberge Tapes #1

The Phoney Club
zaterdag 11 mei 2019 | VPRO | VPRO

Liefhebbers van podcastseries als De Brand in het Landhuis en De Kasteelmoord opgelet: de VPRO komt met een crime-serie waarin niets is wat het lijkt. In alle opzichten.

In 2013 wordt de 27-jarige Hannah Rentmeester vermoord. Haar vriend, Robert Josse, is direct hoofdverdachte maar hij lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen.

Pas als er een link wordt gelegd met een moordzaak die zich tien jaar eerder afspeelde, vallen de puzzelstukjes langzaam maar zeker op hun plek. Puzzelstukjes die één beeld lijken te vormen. Dat van een grauwe kustplaats in België: Blankenberge.

Teaser De Blankenberge Tapes

De Blankenberge Tapes

In De Blankenberge Tapes komen twee moordzaken en één prille liefde samen tot een lugubere ontknoping aan de Belgische kust. Rechercheurs en directe betrokkenen vertellen in drie afleveringen hun kant van het verhaal.

Luisteren?

Aflevering één was vannacht te horen in het Hoorspelhalfuur op NPO Radio 1. Terugluisteren doe je via je favoriete podcast-app zoals Stitcher, of de site van de VPRO en NPO Radio 1.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1