appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Radar Helpt #42: Zo krijg je een betere nachtrust

Pixabay
woensdag 8 mei 2019 | AVROTROS | Radar Radio Twitter

's Nachts goed uitrusten is belangrijk, maar hoe lang moet je slapen? Werkt melatonine om in te slapen en hoe word je 's ochtends uitgerust wakker? 

Neuroloog en somnoloog Myrthe Boss van Ziekenhuis Gelderse Vallei legt in de nieuwste Radar Helpt uit hoe het komt dat mensen last hebben van slaapproblemen en wat je daartegen kan doen. Ook legt ze het belang uit van de biologische klok, een goede slaapomgeving, of melatonine helpt en of je moet letten op je eten en drinken.

Radar Helpt: in anderhalve minuut praktische informatie

Radar Helpt is de kortste podcast van Nederland met praktische informatie. Je krijgt van ons tips, hulp en advies bij de meest uiteenlopende consumentenzaken. Elke week publiceren we die in een podcast. Beluister de podcast Radar Helpt: wekelijks op woensdag praktische tips in anderhalve minuut.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1