appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: Dit doet slapeloosheid met je leven

ANP
dinsdag 26 februari 2019 | NOS | Redactie

Midden in de nacht wakker schrikken of bijna geen oog dicht kunnen doen. Veel mensen hebben wel eens een slechte nacht. Maar wat als je langere tijd lijdt aan slapeloosheid? Deborah (31) heeft daar al sinds haar dertiende last van. Ze legt in De Dag uit wat dit met haar leven doet.

"Tegenwoordig kan ik er beter mee omgaan. Maar vroeger? Niet kunnen opstaan, op school moeite om bij de les te blijven en maar nauwelijks de dag door kunnen komen."

De Dag #273: Dit doet slapeloosheid met je leven

En Nachtzuster Astrid de Jong vertelt over de magie van nachtradio. "Wakker zijn in de nacht hoeft niet altijd door een stoornis te komen. Veel van mijn luisteraars houden van de nacht." 

Wat zijn de gevolgen van slaaptekort? Lees verder op NPO Focus.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1