appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

OVT

Presentatoren

Foto van Jos Palm

Jos Palm

Jos Palm is presentator van OVT

Foto van Julie Blusse

Julie Blusse

Julie Blussé is presentator en redacteur bij OVT, het geschiedenisprogramma van de VPRO. Ze maakte daarnaast voor OVT de podcast Tijdgeest, over vreemde ideeën uit het verleden.
Foto van Paul van der Gaag

Paul van der Gaag

Paul van der Gaag is een van de presentatoren van OVT.

Als Paul in 1984 bij de VPRO begint, werkt hij als freelancer ook voor verschillende andere omroepen, zoals IKON en VARA. 

Bij de VPRO werkt hij als programmamaker aan programma’s als Het Spoor en Het Spoor Terug. Bij de VARA onder meer als actualiteitenverslaggever en bij de IKON als redacteur van het TV-programma Vesuvius.

Vanaf de start van het radioprogramma OVT, in 1992, gaat Paul meer exclusief voor de VPRO werken. Bij OVT is hij betrokken als programmamaker en redacteur, en vanaf 1994 ook als presentator.

In 2002 wordt hij eindredacteur van het VPRO-programma. Ook is hij nog steeds regelmatig als presentator van OVT te horen op NPO Radio 1.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1