appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Ronald Giphart over de zuchtende, zwoegende, oude dame

ANP
maandag 23 april 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Ronald Giphart nam zijn zoon voor het eerst mee naar De Kuip tijdens de bekerfinale tussen AZ en Feyenoord. Een traditie bij de familie Giphart. "Net als ik destijds, was hij geïmponeerd door het gezang en de spreekkoren."

"De geluiden, het tribale gejoel, de humor, de stewards die strak met hun rug naar het veld naar het publiek bleven kijken, het vuurwerk, de helikopter die vlak voor de wedstrijd op de middenstip landde, de warming-up van de spelers, de sfeer in die krakende, zuchtende, zwoegende oude dame die De Kuip is." Ronald weet het zeker: dit moet toch wel het mooiste stadion ter wereld zijn? Of denkt zijn zoontje toch anders over?

Ronald Giphart de Kuip

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken. 

Druktemaker Ronald Giphart - De Kuip, een oude dame

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1