appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

Erben en Patrick: Is Marcel Bosker de nieuwe Sven Kramer?

De Nieuws BV
maandag 29 januari 2018 | BNNVARA | Redactie

Erben en Patrick vertellen over hun sportmoment van het weekend en over de nieuwe man aan het front: Marcel Bosker. 

Roger Federer won dit weekend voor de zesde keer de Australian Open. "Twintig grand slams en dan alsof het de eerste keer is, dat typeert de echte toppers van de subtoppers". De 36-jarige titelhouder sloeg alle jonkies van de baan. Voor Federer was het de negende zege op Cilic in tien duels.

Marcel Bosker 

En wie is de Federer van het schaatsen? Juist, Sven Kramer. Kramer heeft ook veel liefde voor de sport en is ook zuinig op zijn lichaam. Maar er is een nieuwe man aan het front: Marcel Bosker. Bosker won afgelopen weekend het Nederlands kampioen allround. Eerder die dag won hij al de 1.500 meter. Hij is nog niet de beste maar Erben denkt dat Bosker zeker potentie heeft. 

 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Erben Wennemars en Patrick Lodiers zijn elke maandag te horen in De Nieuws BV.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1