appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Arie Slob is een Nepsinterklaas'

ANP
vrijdag 13 september 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Minister Arie Slob trok deze week 285 miljoen euro extra uit voor het Basis- en Voortgezet Onderwijs. Op het eerste gehoor goed nieuws, maar de onderwijsbonden vinden het misleidend. Druktemaker Kees van Amstel geeft daarom in De Nieuws BV zijn mening over de misleidende minister. 

Druktemaker Kees van Amstel - Arie Slob

Sinterklaas, de oude baas, is al in het land blijkbaar, aldus Kees van Amstel over Slob. "Er worden door de Goedheiligman flinke cadeaus weggegeven, en dat ook nog eens voor Prinsjesdag? Die Sinterklaas geeft 285 miljoen aan het geteisterde basisonderwijs. Goed nieuws dus." 

Maar de Kerstman zou zeggen, ho-ho-ho, toch even eerst dat cadeautje uitpakken, vertelt Van Amstel. "Toen het pakje deze week uit het feestpapier werd gehaald, bleek het toch niet allemaal goud dat er blonk. Ja Arie, Nepsinterklaas. Met dreigen en deze goedkope pr-stuntjes kun je wat mij betreft, net als Sinterklaas, het dak op."

Druktemaker Kees van Amstel - Arie Slob

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1