appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Het Voetbalgala is al jaren pijnlijke televisie'

ANP
dinsdag 3 september 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

We doen allemaal wel eens iets wat we niet hadden moeten doen. Hitler viel de Sovjet Unie binnen, Twan Huys ging RTL Late night presenteren en Jandino Asporaat presenteerde het Voetbalgala. In De Nieuws BV zegt Marcel van Roosmalen dat hij hoopt dat Asporaat de laatste cabaretier is die sneuvelt in deze hel die De Telegraaf jaarlijks met John de Mol bekokstooft.

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Jandino Asporaat op het Voetbalgala

Bij het terugzien van de beelden weet Marcel van Roosmalen niet ofJandino zijn act op professionaliteit tot het eind volmaakte, of dat hij echt te veel zelfvertrouwen en dus een bord voor zijn blije hoofd heeft. Van Roosmalen vreest het laatste. "Laten we de performance vooral niet relativeren, maar het voetbalgala is met de sportman/sportvrouw/sportploeg gala al jaren pijnlijke televisie."

Toch was er ook een lichtpuntje volgens Van Roosmalen: "Als dit is hoe ze bij De Telegraaf over een feest denken, hoeven we ze op geen enkel vlak, nooit meer serieus te nemen".

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Jandino Asporaat op het Voetbalgala

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1