appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Kunststof
STER Advertentie

'Henk Otten steelt van de armen en heeft niet door dat niet iedereen dat sympathiek vindt'

ANP
dinsdag 30 juli 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

"Veel mensen binnen Forum voor Democratie weten niet dat Henk Otten humor is", zegt druktemaker Marcel van Roosmalen in De Nieuws BV. "Henk Otten steelt van de armen en geeft het aan de BV’s van de rijken en heeft niet door dat niet iedereen dat sympathiek vindt."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Henk Otten
De strijd bij Forum voor Democratie tussen Henk Otten en Thierry woedt maar voort. Marcel: "Henk Otten bouwde Forum samen met wat anderen op, afbreken kan hij helemaal alleen. Ze noemen hem niet voor niets Henk de tank."

En nu wil Otten zelf een partij beginnen. Marcel: "Een eigen partij waarmee hij het opneemt tegen de Borealen. Wat is dit voor land aan het worden, wanneer eindigt de democratie en begint de waanzin, of is dat tegenwoordig hetzelfde?"

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Henk Otten

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1