appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Rutte slaat weer een zekerheid uit onze hoofden: ophouden met die megasalarissen en bonussen

ANP
maandag 17 juni 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

De wc-tegel wijsheid 'Er zijn drie echte zekerheden in het leven, problemen, belastingen en de dood', is niet heel vrolijk maar wel de waarheid. In De Nieuws BV wil Dolf Jansen daar nog iets aan toevoegen. 

Druktemaker Dolf Jansen - Zekerheden

Er is namelijk een zekerheid die je dacht te herkennen, als je de politiek een beetje volgt. Dolf Jansen: "De VVD is de partij van en voor de automobilisten, en de partij van en voor de ondernemers, de grote bedrijven en multinationals. En nu vraag ik me af waar die zekerheid heen is? Zolang we het maar geen kilometerheffing noemen blijkt dat de VVD, daar niet meer tegen is."

Dan is er nog een zekerheid weg. Want Rutte wil dat het het afgelopen klaar is met de megasalarissen. Dolf: "Waar komen deze nieuwe, sociale - als je wilt plagen zou je kunnen zeggen linkse - inzichten vandaan bij de liberale vrienden?" En Dolf noemt nog meer zekerheden is worden weggeblazen. 

Druktemaker Dolf Jansen - Zekerheden

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1