appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
STER Advertentie

'Dion Graus is een levend argument tegen de parlementaire democratie'

ANP
dinsdag 23 april 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Dion Graus ligt onder vuur. Jaarlijks krijgt het PVV-kamerlid meer dan 24 duizend euro aan onkostenvergoeding, maar woont hij niet zoals opgegeven bij zijn moeder in Heerlen. In De Nieuws BV sluit Marcel van Roosmalen niet uit dat Graus denkt dat hij bij zijn moeder woont. 

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Dion Graus

Een journalist van de Volkskrant sprak buren en omwonenden van de moeder van Graus, zij zien hem daar bijna nooit. Alleen zijn moeder beweert het tegendeel. Buren en omwonenden van zijn appartement in Leidschendam-Voorburg zien hem juist veel daar. Volgens Marcel van Roosmalen is Graus is een levend argument tegen de parlementaire democratie. "Als je zo'n persoon op de kieslijst zet ben je niet uit op een debat, dan hol je het systeem van binnen uit."

Marcel: "Geert Wilders zag Dion Graus op een tak zitten in het Land van Laaf, nam hem mee de Tweede Kamer in en nu proberen ze er daar al twaalf jaar aan te wennen. Dion Graus denkt dat hij uit de middeleeuwen komt en noemt zichzelf de laatste ridder van Limburg."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Dion Graus

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1