appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

NOS Met het Oog op Morgen

Podcasts en social

Het Oog is er altijd en overal. Maak kennis met onze podcasts en neem eens een kijkje op onze socialmediakanalen. 

Podcast: NOS Met het Oog op Morgen

Een dagelijkse podcast met de hele uitzending. Elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Podcast: Het Beste uit het Oog

Iedere zaterdag selecteert de redactie van NOS Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week. Mieke van der Weij presenteert de selectie in deze podcast.

Podcast: De Stemming van Vullings en Van der Wulp

Politiek journalisten Joost Vullings en Xander van der Wulp nemen elke vrijdag de Haagse week door, met scherpe analyses, geruchten en voorspellingen. Gemaakt door NOS Met het Oog op Morgen en EenVandaag.

Joost Vullings en Xander van der Wulp op het Binnenhof

Facebook en Twitter

Natuurlijk zijn we ook te vinden op social media. Via Twitter delen we nieuws uit de uitzending, laten we weten wie er aanschuift en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over ons programma.

Op Facebook geven we je een kijkje achter de schermen en kun je discussiëren met andere Oog-liefhebbers over gesprekken die in de uitzending waren. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1