appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Nooit Meer Slapen

Presentatoren

Foto van Elfie Tromp

Elfie Tromp

Elfie Tromp (1985) is een Rotterdamse schrijver en performer. Zij schreef de twee romans 'Goeroe' en 'Underdog'. De laatste werd genomineerd voor de BNG en Dioraphte literatuurprijs en verschijnt in de Gouden Lijster-serie. Haar columns en artikelen verschijnen o.a. in Metro, Vrij Nederland en Linda. Zij presenteerde eerder diverse VPRO-programma's op internet.
Foto van Pieter van der Wielen

Pieter van der Wielen

Pieter van der Wielen presenteert Nooit Meer Slapenhet culturele late night programma op NPO Radio 1.

Voordat Pieter op de voorgrond trad als presentator, werkte hij als radiojournalist voor de NPS, NOS, NCRV, Teleac en VPRO. Hij studeerde Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en presenteerde van 2010 tot eind 2013 Labyrint, een coproductie van de VPRO en NTR. Voor de NTR was hij vanaf 2004 presentator voor het wetenschappelijke programma Hoe?Zo!

Sinds 2014 schittert hij dagelijks in Nooit Meer Slapen, de culturele late night show op NPO Radio 1.

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1