appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nooit Meer Slapen

Presentatoren

Pieter van der Wielen

Voordat Pieter op de voorgrond trad als presentator, werkte hij als radiojournalist voor de NPS, NOS, NCRV, Teleac en VPRO.
Hij studeerde Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en presenteerde van 2010 tot eind 2013 Labyrint, een coproductie van de VPRO en NTR.
Voor de NTR was hij vanaf 2004 presentator voor het wetenschappelijke programma Hoe?Zo!
Sinds 2014 schittert hij dagelijks in Nooit Meer Slapen, de culturele late night show op NPO Radio 1.

Lotje IJzermans

Lotje IJzermans begon haar VPRO-carrière in muziekprogramma’s als Nozems a Gogo en Villa 65 op de radio, en Lola da Musica op televisie. Ze schreef scenario’s voor televisiefilms en de speelfilm A Long Story. Later werd zij presentator en eindredacteur van het dagelijks cultuurprogramma De Avonden, en creëerde ze Nooit Meer Slapen, waar ze tot en met 2018 de eindredactie over voerde. De laatste jaren presenteerde zij de muziekpodcast Psychocandy, en deed ze eindredactie van verschillende televisieprogramma’s waaronder De kracht van de kringloopwinkel.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1