appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nooit Meer Slapen

Presentatoren

Pieter van der Wielen

Voordat Pieter op de voorgrond trad als presentator, werkte hij als radiojournalist voor de NPS, NOS, NCRV, Teleac en VPRO.
Hij studeerde Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en presenteerde van 2010 tot eind 2013 Labyrint, een coproductie van de VPRO en NTR.
Voor de NTR was hij vanaf 2004 presentator voor het wetenschappelijke programma Hoe?Zo!
Sinds 2014 schittert hij dagelijks in Nooit Meer Slapen, de culturele late night show op NPO Radio 1.

Liesbeth Staats

Tot december 2018 was Liesbeth Staats een van de vaste gezichten van het reportageprogramma Brandpunt+ bij de KRO-NCRV. Voor die omroep maakte en presenteerde ze ook de vierdelige serie De Baby-Industrie, over de misstanden in de wereld van commerciële draagmoeders en anonieme eiceldonoren.
Ook presenteerde ze verschillende programma’s voor andere omroepen en ze was jarenlang het gezicht van NOS Jeugd Journaal.

Sinds 1 februari 2019 presenteert Liesbeth op vrijdagnacht van 00.00 tot 01.00 uur hét late night cultuurprogramma Nooit Meer Slapen. Staats: "VPRO Nooit meer slapen is in korte tijd een instituut geworden waar gasten graag een paar uur slaap voor missen. En ik nu ook! Ik verheug me op de interviews van een uur. De tijd hebben voor een gesprek is een enorme luxe en zeldzaam in ons vak. Alle journalistieke vaardigheden komen samen: hoe wordt een interview een mooi gesprek? Kunnen de luisteraars en ik de schrijver/ ontwerper/ musicus/ regisseur in één uur beter leren kennen? Ik kijk er naar uit!"

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1