Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Wintersport is niet meer van deze tijd'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Wintersport is niet meer van deze tijd'

De ANWB Alarmcentrale ziet een toename in ongelukken op de pistes; verdraaide knieën, armletsel en zelfs een aantal dodelijke ongevallen. Het zijn de eerste cijfers, want de grootste drukte moet nog komen.

Door een gebrek aan sneeuw zoeken mensen hun toevlucht in de hoger gelegen skigebieden. Daardoor neemt de drukte en dus ook de kans op ongelukken toe. Daarom praat Spraakmakers over de stelling: 'Wintersport is niet meer van deze tijd'.

Wintersport op een smalle pistes met uitzicht op groene weides, moeten we dat nog wel willen? Ga jij op graag op wintersport? Of heb je een reden om dat niet (meer) te doen?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie