Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'We moeten meer ontzag voor de politie hebben'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'We moeten meer ontzag voor de politie hebben'

Inmiddels is de uitzending geweest en de stelling gesloten. Wil jij meepraten over de stelling? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de dagelijkse stelling van Stand.nl vóór de uitzending in je mail.

Lees ook het artikel dat verscheen na aanleiding van de stelling van vandaag: 

Geweld tegen politie: Niet iedereen slaat een agent voor de bek

Geweld tegen politie: Niet iedereen slaat een agent voor de bek

De stelling

Geweld tegen politieagenten neemt niet af, blijkt uit recente cijfers. Tijdens hun werk krijgen agenten te maken met allerlei vormen van agressie, zowel op straat bij controles als bij voetbalwedstrijden en in het uitgaansleven. Daarmee lijkt geweld tegen de politie normaal te worden, zegt de politievakbond.

Daarom praten we in Stand.nl over de stelling: We moeten meer ontzag voor de politie hebben.

Hoe is jouw ervaring met de politie? Ben jij altijd een beetje op je hoede als je een agent ziet? Waardeer je onze cultuur van vriendelijke dienders die de-escalerend te werk gaan of zouden ze wel wat steviger op mogen treden?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie