Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'De afgelopen formatieweken waren tijdsverspilling'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'De afgelopen formatieweken waren tijdsverspilling'

NSC stopt met deze ronde van formatiegesprekken onder leiding van informateur Ronald Plasterk. In een verklaring schrijft partijleider Pieter Omtzigt dat de 'zorgwekkende' overheidsfinanciën aanleiding zijn om de gesprekken te beëindigen. PVV, VVD en BBB reageren verbaasd.

NSC zegt open te blijven staan voor nieuwe onderhandelingen. Grote vraag is: hoe nu verder? En begint de formatie nu weer van voren af aan?

Daarom is vandaag de stelling: 'De afgelopen formatieweken waren tijdsverspilling'

Heb jij nu het gevoel: wáár heb ik toch naar zitten kijken de afgelopen weken? Begrijp je het besluit van Omtzigt, of had je graag gezien dat hij in gesprek bleef? Ook zijn we erg benieuwd wat je van het niveau van de huidige politiek vindt.

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie