Sport

Bureau Sport voorspelt: Amerika gaat scoren, maar Nederland wint

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport voorspelt: Amerika gaat scoren, maar Nederland wint

[BNNVARA] Frank Evenblij en Erik Dijkstra zijn echte rasoptimisten, maar dat Nederland in de finale van het WK zouden staan, dat hadden ze niet verwacht. Voorspelslak Slakkie Groenen weet het zeker: Nederland gaat morgen winnen en de mannen van Bureau Sport sluiten zich daarbij aan.

Video niet beschikbaar

America first, Netherlands second. Niet als het aan Frank en Erik ligt, de mannen verwachten dat de Oranjeleeuwinnen met 2-1 gaan winnen. Frank: "Het wordt nooit een grote overwinning, want daar doet Nederland niet aan."

Het wordt even billen knijpen, want volgens Frank gaat Amerika scoren in het eerste kwartier, "en dan moet je hopen dat het niet 3-0 wordt". Erik: "'Als de vrouwen de WK-finale winnen, wat de mannen nog nooit is gelukt, dan vind ik dat de grootste prestatie in de geschiedenis van het Nederlands voetbal."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Radio Bureau Sport Oranjevrouwen

Elke middag tussen half 2 en 2 presenteren Erik Dijkstra en Frank Evenblij Radio Bureau Sport Oranjevrouwen. Het laatste nieuws over de Leeuwinnen, Slakkie Groenen de voorspelslak, de feministische meetlat: alles wat je maar kan bedenken komt voorbij. Het kan zelfs zo zijn dat je advies krijgt van een kruidenvrouwtje, maar dan moet je vooral even luisteren naar NPO Radio 1 of het echt zo is...

Ster advertentie
Ster advertentie