Sport
BNNVARA

Roef en Route: securité et au revoir

foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. Roef en Route: securité et au revoir

Ach, ach, wat gaat het soms snel in het leven. Het ene moment sta je bij de Grand Départ, het volgende maak je de laatste video vanuit de Ronde van Frankrijk. Roelof brengt in deze slotaflevering een saluut aan de beveiligers en agenten, de mannen die de Tour veilig houden. Als ze tenminste niet bezig zijn met het neerhalen van Chris Froome.

Winnen!

Met de prijsvraag is de allerlaatste NPO Radio 1 racefiets te winnen. Doe dus je uiterste best om de vraag van renner Marco Minnaard goed te beantwoorden en stuur je antwoord naar win@radio1.nl

Oranje Trui

Roef en Route: securité et au revoir

Bij de Nieuws BV bestaat er een lange traditie in het uitreiken van wielertruien aan Nederlandse renners in de Tour. Roelof neemt het stokje deze editie over en heeft de Oranje Trui in het leven geroepen: de prijs voor de meest favoriete Nederlandse renner in de Ronde. In zijn radiobijdrage reikt hij de prestigieuze prijs uit aan een tourdebutant, een man die zich volgens de jury kapot heeft gebuffeld en voor wie een mooie tour-toekomst lonkt. Het werd een emotionele dag, daar in Frankrijk.

Meer van Roef en Route

Roef en Route

Roelof de Vries is de komende drie weken in Frankrijk om op geheel eigen wijze verslag te doen van de Tour de France. Dit doet hij onder de noemer 'Roef en Route'. Elke werkdag is hij te horen tussen 13.00 en 14.00 uur in De Proloog, wielertalkshow van De Nieuws BV. Wil je niets missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook en abonneer je op de podcast!

Ster advertentie
Ster advertentie