Sport

Volg de Europa League wedstrijden van Feyenoord, PSV en AZ live op NPO Radio 1

foto: EPAfoto: EPA
  1. Nieuwschevron right
  2. Volg de Europa League wedstrijden van Feyenoord, PSV en AZ live op NPO Radio 1

Vanavond spelen Feyenoord, PSV en AZ hun tweede wedstrijd in de Europa League. Om 18.55 uur treedt Feyenoord aan tegen Wolfsberger AC. Om 21.00 uur zullen PSV en AZ aan hun tweede Europese wedstrijd beginnen. Je volgt de wedstrijden live op NPO Radio 1.

De Rotterdammers openen de Europese-voetbalavond tegen de Oostenrijkse voetbalclub Wolfsberger AC. De club speelde vorige week 1-1 gelijk tegen CSKA Moskou. Feyenoord zal zich in de Europa League moeten herpakken na een teleurstellend gelijkspel tegen RKC Waalwijk afgelopen weekend. Makkelijk wordt het niet, Dick Advocaat noemde Wolfsberger gisteren in de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd al 'een heel vervelende ploeg om tegen te spelen'.

Om 21.00 rolt de bal in Cyprus waar PSV het opneemt tegen Omonia. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Eran Zahavi en Jordan Teze geweigerd werden door de Cypriotische autoriteiten door een positieve coronatest eerder deze maand. De twee kwamen het eiland niet op. Vandaag is duidelijk geworden dat Jordan Teze alsnog toegelaten is, de verdediger is afgereisd naar Cyprus en kan vanavond dus meespelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

AZ wist vorige week voor een enorme stunt te zorgen door met een door corona uitgedunde selectie met 1-0 van Napoli te winnen. Het was Dani de Wit die op aangeven van Jonas Svensson voor de enige treffer van de avond zorgde. AZ kan vanavond nog niet beschikken over de coronapositieve spelers die er vorige wedstrijd ook niet bij waren. Wederom zal er dus met een door corona geteisterde selectie gespeeld worden tegen het Kroatische Rijeka.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie