Sport
EONOS

Volg Liverpool - Ajax live op NPO Radio 1

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Volg Liverpool - Ajax live op NPO Radio 1

Na de stevige overwinning in eigen huis op het Schotse Rangers FC, dendert de Europese trein door. Ajax is afgereisd naar Liverpool voor de grootste test in het seizoen tot nu toe. Luister Liverpool - Ajax vanaf 21.00 uur live in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

Tom Egbers over de wedstrijd Liverpool tegen Ajax

Ajax heeft een overtuigende week achter de rug. Na de 4-0 thuisoverwinningen tegen Cambuur, Rangers (4-0) in de Champions League, en de 5-0 overwinning op Heerenveen, mogen de Amsterdammers afreizen naar een rouwend Engeland voor de wedstrijd tegen Liverpool.

Er was even angst voor het ontbreken van Calvin Bassey, die in zijn 5 basisoptredens geen doelpunt tegen kreeg, maar de aangekochte verdediger is mee naar Engeland, en lijkt gewoon te kunnen spelen. Verder is alleen linksback Owen Wijndal afwezig. Routinier Daley Blind speelt vanavond zijn 100ste Europese duel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liverpool lijkt behoorlijk uit het veld geslagen de afgelopen weken. Er werd met 9-0 gewonnen van Bournemouth, maar daaromheen werd er gelijk gespeeld tegen Fulham, Everton en Crystal Palace, en verloren van Manchester United in de competitie. Het 4-1 pak slaag tegen Napoli vorige week kwam als een dreun aan in Liverpool.

Door het overlijden van Queen Elizabeth II speelde Liverpool geen competitiewedstrijd dit weekend. Is dat genoeg voor Klopp om nieuw leven in zijn ploeg te blazen? Of blijven de Engelsen hangen in de malaise? Luister naar Liverpool - Ajax, vanaf 21.00 uur, in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie