Sport
EONOS

Volg de Conference League finale tussen Feyenoord en AS Roma live op NPO Radio 1

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Volg de Conference League finale tussen Feyenoord en AS Roma live op NPO Radio 1

Om 21.00 uur vanavond speelt Feyenoord in Tirana de Conference League finale tegen AS Roma. Feyenoord won eerder één keer de Europa Cup I en twee keer de Uefa Cup, de laatste in 2002. Je volgt de wedstrijd vanaf 21.00 uur live op NPO Radio 1.

De ploeg van Arne Slot is met een selectie van 25 spelers richting de Albanese hoofdstad gevlogen. Opvallende naam op die lijst is doelman Justin Bijlow. De 24-jarige keeper onderging in maart een operatie aan zijn voet, dit betekende voor hem het einde van seizoen zo maakte Feyenoord bekend. De doelman herstelt echter voorspoedig en trainde tijdens het trainingskamp in Portugal weer mee met de selectie. Of Bijlow vanavond zijn rentree maakt is nog onduidelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trainingskamp Portugal

In tegenstelling tot AS Roma had Feyenoord de afgelopen twaalf dagen geen competitieverplichtingen meer. Daarom besloten de Rotterdammers naar het Portugese Lagos te vliegen voor een trainingskamp. AS Roma speelde afgelopen haar laatste competitiewedstrijd tegen Torino.

De ploeg van José Mourinho kan vanavond geschiedenis gaan schrijven, de Romeinen hebben twee keer eerder een Europese finale gevoetbald maar wonnen nooit eerder Europees eremetaal.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie