Sport
AVROTROS

Podcast De Kopgroep: Pascal Eenkhoorn pakt nét niet de ritzege

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Kopgroep: Pascal Eenkhoorn pakt nét niet de ritzege

Wat een ontknoping! Smaakmaker Pascal Eenkhoorn laat gisteren een geweldige etappe zien en pakt net niet de ritzege. Het was nog tot aan de finish spannend of het peloton de demarrerende renners kon inhalen, maar het peloton kwam te laat. Kasper Asgreen won de achttiende etappe. De Deen van Soudal-Quick Step versloeg Pascal Eenkhoorn in de sprint.

#21 - Tour de France: Eenkhoorn in Dè Kopgroep (S16) - De Kopgroep wielerpodcast

De leden van De Kopgroep spreken vol lof over de kopgroep van gisteren. We blikken terug op deze etappe en vooruit op de rit van vandaag!

Monsieur 69

Ook na de rit van gisteren is er weer een nieuwe nummer 69. Vandaag staat de Noorse Edvlad Boasson Hagen op deze felbegeerde plek.

Verder voorspellen we tijdens de Natte Vinger de winnaar van de negentiende etappe. Er staat een rit van bijna 173 kilometer op het programma. Deze loopt van Moirans-en-Montagne dwars door de Jura naar Poligny. Zelf kan je ook meespelen met de Natte Vinger! Dat kan via de Instagrampagina van De Kopgroep: @de.kopgroep. Maak daarbij kans op het enige echte wielerpetje van De Kopgroep!

Dagelijks

De Kopgroep is tijdens de Tour de France dagelijks te beluisteren via je favoriete podcast app!

De Tour de France bij NPO Radio 1

Ook dit jaar heeft NPO Radio 1 uitgebreid aandacht voor het grootste wielerevenement ter wereld. Je hoort NOS Radio Tour de France tot en met zondag 23 juli bij NPO Radio 1, op de website en in de app. De uitzendingen beginnen om 14.00 uur, behalve op zaterdag 1 juli (16.00 uur).

Podcast De Kopgroep (AVROTROS) is tijdens de Tour de France dagelijks te bekijken op ons YouTube-kanaal. Daar zie je ook regelmatig een update vanuit Frankrijk van Onze Man op de Motor, Sebastiaan Timmerman.

En houd onze Instagram Stories in de gaten om bij de quiz Hors Catégorie kans te maken op het Tour de France-prijzenpakket!

Ster advertentie
Ster advertentie