Sport
BNNVARA

Erben Wennemars: 'Suzanne Schulting wordt Sportvrouw van het jaar'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Erben Wennemars: 'Suzanne Schulting wordt Sportvrouw van het jaar'

Net zoals Erben Wennemars niet kan ophouden over zijn geliefde Elfstedentocht, kan hij niet ophouden over het Sportgala. Want, jullie weten het misschien nog niet, maar Erben wel. Hij weet nu al welke vrouw gaat winnen en legt het voor aan Patrick Lodiers. Weet Erben Patrick te overtuigen?

Video niet beschikbaar

"Suzanne Schulting gaat winnen", zegt Erben zonder enige aarzeling. "Ik ben een kenner, ik volg het al jaren en ik weet precies wat je moet doen. En wat het sportgala op dit moment nodig heeft is positiviteit. Zijn die andere meiden ook natuurlijk, maar Suzanne Schulting... Die kan wel héél erg blij zijn. Dus: extreem positief."

De sportverkiezing gaat natuurlijk over heel 2018. Dus vergeten we dan al wat er aan het begin van het jaar is gebeurd? Erben heeft een theorie. Want eigenlijk beleven we haar Olympische overwinning opnieuw, door er op terug te kijken bij de overwinningen van de afgelopen tijd. Eens?

Erben Wennemars is elke maandagmiddag tussen 13:30 en 14:00 te gast in De Nieuws BV om het laatste sportnieuws door te nemen.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie