Sport

'Een erehaag voor Barcelona? Gelul, er moet gewoon gevoetbald worden'

BNNVARA
foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Een erehaag voor Barcelona? Gelul, er moet gewoon gevoetbald worden'

Moeten de spelers van Real een erehaag gaan vormen voor de spelers van Barcelona? Gelul volgens de heren van Bureau Sport. En de keus van Nadine Visser om alleen maar de hordes te nemen en niet de gehele meerkamp, is dat een goede keus? En bekeert Frank zich tot ADO-supporter? En de Giro is natuurlijk van start!

Erehaag voor Barcelona?

Barcelona is kampioen. Maar gaan Real Madrid spelers zeggen: 'Goed gedaan'? Een erehaag, respect voor de tegenstander moeten de spelers van Real initiatief nemen? "Waarom zou je een erehaag doen, echt gelul er moet gewoon gevoetbald worden" (..) Die Real spelers, die zulllen wel zeggen: "jullie moeten voor ons klappen". Wij staan in de finale van de Champions League, voor de derde keer achter mekaar.

De Giro is los met goed nieuws voor Dumoulin

Chris Froome is gevallen. "Als sportman denk ik dan goed nieuws voor Tom Dumoulin. Ja. En daar schaam ik mij ook niet voor. Er wordt gestart, natuurlijk in Israël. Daar is het ongeveer 87 graden". Voorspelling? "Twee keer Viviani Quickstep".

Nadine kiest voor rendang

De Diamant Cup in Doha, vinden de heren mooi. "Daphne Schippers gaan we in actie zien, en Nadine Visser. Dat is de meerkampster. Ja. Die heeft gezegd: Ik doe nu alleen nog maar hordelopen voor het eerst op een buitenbaan. 100 meter vliegen. Ik moet even zeggen een goeie beslissing. Ja, gelul. Ik vind die meerkamp, dat vind ik een beetje een Indonesische rijsttafel vinden. Het is van alles een beetje... Je kunt beter zeggen: 'focus', rendang"

De beslissingen in de Eredivisie en Jupiler League

Het is de laatste keer dat Erik naar de Eredivisie gaat kijken, nu Twente is gedegradeerd. "Wel met een klein traantje in je ogen" aldus Frank. In de Jupiler League wordt er gespeeld. Cambuur - Dordrecht. "Zullen ze wel winnen (Cambuur red.). Kunnen dan uitkomen tegen Sparta". Dan nog de strijd om een ticket voor Europa: "PEC heeft het legendarisch slecht gedaan sinds de winter. ADO doet het wel leuk en ik vindt Fons Groenendijk. Dat vind ik een leuke man. Zo'n kerel en Tommie Beugelsdijk en Lex Immers. Ik gun die gasten dat" aldus Frank". Erik is verbaasd: "Jij bent nu helemaal Mister ADO Den Haag? Frank "Hallo. Ik kom uit Den Haag. Weet je wel. Ik ben natuurlijk Willem II-er in hart en nieren. Maar er stroomt nog wel groen geel cholesterol door mijn aderen".

Bureau Sport Radio

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. Ook blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat.

Ster advertentie
Ster advertentie