Sport
BNNVARA

Bureau Sport: 'Remco Evenepoel begint steeds irritanter te worden'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Remco Evenepoel begint steeds irritanter te worden'

Frank Evenblij en Erik Dijkstra nemen zoals elke vrijdag voor Bureau Sport weer het sportnieuws van deze week door.

Video niet beschikbaar

Vanavond speelt Oranje tegen Letland. Frank voorspelt 6-0. “Loopt goed, draait goed. Van Gaal, vertrouwen. Nieuwe spelers, er wordt gekeken naar Noa Lang”, blikt Frank vooruit. Ook bespreken de mannen de vete tussen Louis van Gaal en Valentijn Driessen. De voorspellingen van Valentijn kloppen niet altijd. “Als hij iets zegt, dan klopt het meestal niet”, zegt Frank.

Morgen staat de Ronde van Lombardije op het programma, de koers die ook wel bekend staat als de ronde van de dode bladeren. Erik deelt een waarschuwing uit aan wielrenner Remco Evenepoel. “Hij begint steeds irritanter te worden. Hij moet oppassen”, zegt Erik.

Max Verstappen komt zondag in actie in Turkije, waar hij een wit pak zal dragen. Mode-expert Frank is fan van Max zijn nieuwe outfit. “Hij ziet er wel geweldig uit. Het staat hem wel”, aldus Frank. Hij raadt Erik ook aan om eens een wit pak te dragen. “Het past jou wel”, zegt Frank. “En dat ze mij dan de witte reus van Amsterdam-Oost gaan noemen”, reageert Erik.

Tot slot bespreken de heren het dartstoernooi De World Grand Prix. Danny Noppert heeft zich gisteravond geplaatst voor de halve finale, die vanavond plaatsvindt. Danny versloeg afgelopen maandag Michael van Gerwen, die Noppert daarna een valsspeler noemde. “Ik vind Van Gerwen een groot sportman, maar ik ben nu voor Danny Noppert”, besluit Erik.

Ster advertentie
Ster advertentie