Sport
KRO-NCRV

John de Wolf geloofde in het landskampioenschap voor Feyenoord

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. John de Wolf geloofde in het landskampioenschap voor Feyenoord

De coronacrisis kwam voor Feyenoord in de Eredivisie heel slecht uit. De ploeg uit Rotterdam zat net weer in de lift in de competitie. Assistent-trainer John de Wolf geloofde in het landskampioenschap. "Ik dacht zeker dat het kon", zegt hij in Spraakmakers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Wolf zegt dat ook de ploeg voelde dat het kampioenschap er voor hen inzat. "Ik denk dat we het met zijn allen niet uitgesproken hebben, maar je merkte het aan alles binnen de kleedkamer. Iedereen wist dat we er nog iets moois van konden maken."

De coronacrisis heeft een dikke streep gezet door dit voetbalseizoen. Wedstrijden worden niet meer gespeeld, trainingen uitgesteld en de competitie 2019/2020 is voortijdig geƫindigd.

Op het moment dat de competitie werd stilgezet, stond Feyenoord 6 punten achter op koplopers AZ en Ajax met nog twee uitwedstrijden tegen hen in het vooruitzicht. Het blijft dus gissen wat de uitkomst zou zijn geweest. De Wolf: "Als, als, als. Je weet het niet."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie