Sport
BNNVARA

Bureau Sport: 'Ik scoor met mijn stappenteller hoger dan Messi'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Ik scoor met mijn stappenteller hoger dan Messi'

Frank Evenblij en Erik Dijkstra blikken zoals elke vrijdag voor Bureau Sport weer vooruit op het weekend met de Grand Prix van Turkije en Nederland-Bosnië als belangrijkste ingrediënten.

Video niet beschikbaar

Maar eerst gaat het nog even over de negen maanden schorsing die Dylan Groenewegen heeft gekregen voor zijn aandeel in de zware crash van Fabio Jakobsen.

"Het is krankzinnig lang, maar Groenewegen moet het accepteren. Als je geschoren wordt, moet je blijven zitten", luidt het oordeel van Erik.

Frank de Boer lijkt het iets beter te doen als bondscoach van Oranje, maar heeft nog steeds niet gewonnen. Erik: "Als we die niet winnen, word ik echt gek."

Of zijn voorganger Ronald Koeman binnenkort weer werkloos is, durven de heren niet te zeggen. "Ik denk dat ik op mijn stappenteller meer loop dan Messi", aldus Frank.

Max Verstappen rijdt zondag in Turkije, maar dat zal ongetwijfeld voor een derde plek zijn. Hij heeft zich al laten ontvallen dat het ook volgend jaar lastig wordt om de Mercedessen voor te blijven.

Frank: "Ik denk dat hij volgend jaar nog op Formule 1 blijft zitten, maar daarna gaat ie op judo."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie