Sport
NOS

Brady wint Super Bowl ook met Tampa Bay, maar wedstrijd 'was niet heel spannend'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Brady wint Super Bowl ook met Tampa Bay, maar wedstrijd 'was niet heel spannend'

Tampa Bay Buccaneers heeft net als in 2003 de Super Bowl gewonnen. Aan de hand van een fantastische Tom Brady werd titelverdediger Kansas City Chiefs voor het oog van 25.000 toeschouwers met 31-9 verslagen.

NFL-kenner Hubert Bedford deed bij ESPN verslag van de wedstrijd. Maar heel spannend was het niet, vond hij. "De wedstrijd begon als een nachtkaars en ging ook als een nachtkaars uit", vertelt hij in het NOS Radio 1 Journaal.

De 43-jarige Brady had met New England Patriots al negen keer in de Super Bowl gestaan (een record) en zes keer de titel veroverd (ook een record), voordat hij in maart naar Tampa Bay vertrok.

Ook zijn zevende Super Bowl-winst is nog niet genoeg. "We komen terug, dan weten jullie dat vast", zei hij bij de huldiging van de Buccaneers.

Ondanks corona kon ook de halftimeshow niet ontbreken. De Canadese popster The Weeknd kreeg de eer. Zijn dansers hadden hun hoofd ingepakt met verband, een statement tegen de plastische chirurgie die veel sterren laten doen.

Superbowl

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie