Sport
BNNVARA

Advocaat en de Oranjeleeuwinnen: match made in heaven!

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Advocaat en de Oranjeleeuwinnen: match made in heaven!

Zoals iedere week nemen Frank en Erik weer het sportnieuws door en blikken ze vooruit op het aankomende sportweekend.

Video niet beschikbaar

Het slechtste nieuws van de afgelopen week: Dick Advocaat stopt als clubtrainer. Frank heeft nóg meer sympathie voor Feyenoord gekregen nu Advocaat het daar zo goed doet. Erik: "Dick Advocaat moet coach worden van de Oranjeleeuwinnen!" Zowel voor de emancipatie van het vrouwenvoetbal, als voor Dick Advocaat zelf is dat een match made in heaven.

EK Handbal

Frank verheugt zich dit weekend vooral op het EK handbal, waar de Nederlandse dames één van de favorieten zijn. Vanwege een coronageval bij de tegenstander is de wedstrijd van vanavond verplaatst naar morgen.

Frank vindt het vooral een geweldige sport, Erik denkt dat het toch vooral met de verliefdheid van Frank te maken heeft.
Lewis Hamilton heeft corona en kan aankomend weekend niet in actie komen in Bahrein. Erik: "Max moet winnen!" Dat moet dan gebeuren op een circuit waar Sven Kramer rondjes 32-laag zou rijden, zo weinig bochten heeft dit circuit in Bahrein.
En tot slot: veel dank aan onze vaste kijkers: Dick, de handbaldames en Max Verstappen. Heel veel succes allemaal!

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie