Naar homepage
Sport

Erben Wennemars: 'Mooi als Eddy Merckx dat zegt, maar wij hebben Matthieu'

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Erben Wennemars: 'Mooi als Eddy Merckx dat zegt, maar wij hebben Matthieu'

Erben Wennemars is een beetje zenuwachtig. Na schrammen oplopen met downhill mountainbiken is het weer eens tijd voor de Kleine Sportcitatenquiz. Maar weet hij eigenlijk wel wat er zich in de sportwereld heeft afgespeeld toen hij de hechtingen in zijn handen kreeg? Van volleybal tot Formule 1 tot voetbal: het komt allemaal voorbij in de Kleine Sportcitatenquiz van B.V.S.C.

Het Nederlands volleybalteam heeft het niet gehaald. Zij verloren helaas met 3-0 van de Italiaanse dames. Dat betekent dat de vrouwen zich nu via een kwalificatietoernooi nog kunnen plaatsen voor de Spelen in 2020. Erben: "Ze gaan het natuurlijk wel halen, maar niet via Italië."

Merckx over Evenepoel

Dit weekend gaf een wel hele grote een bijzonder compliment aan een supertalent. Alle cryptische verwoordingen daar gelaten: volgens Eddy Merckx kan Evenepoel nog wel eens beter worden dan hem. Het wielertalent Evenepoel kwam afgelopen weekend solo over de streep in San Sebastián. Erben: "Dat is wel mooi als Eddy Merckx dat zegt hè. Maar, wij hebben Matthieu." Dat wordt een mooie tweestrijd over een paar jaar.

Erben Wennemars is elke maandag te gast in B.V.S.C. Luister hieronder de hele uitzending terug.

{podcast audio="113067" caption="Uitzending van 5 augustus 2019" }

Meer van BVSC?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie