Sport
BNNVARA

Wie wordt Sportman van het 2018? Dit is het lijstje van Erben

foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. Wie wordt Sportman van het 2018? Dit is het lijstje van Erben

19 december ruilen de Nederlandse sporters hun sportkleding in voor een prachtige gala-outfit. Dan is namelijk het Sportgala. Wie wordt dit jaar de Sportman van 2018? Erben Wennemars legt zijn nominatielijstje voor aan Willemijn Veenhoven.

Video niet beschikbaar

Erben zit niet in de vakjury, al zou hij dat al te graag willen. Daarom is dit zijn moment om de stemming enigszins te beïnvloeden. Erben heeft namelijk een lijstje met genomineerden gemaakt. Dus, de hoogste tijd om zijn keuzes toe te lichten.

Het lijstje van Erben

Eentje moet er zeker in volgens Erben. Namelijk: de koning van de Winterspelen. Enig idee wie het is? In ieder geval mag Tom Dumoulin ook zeker niet ontbreken volgens Erben. Jeffrey Herlings staat ook in Erbens rijtje, en wat is nou een Sportgala zonder nominatie voor Epke Zonderland? Dat is als een zwemmer zonder zwembad, een golfer zonder club, een turner zonder ringen. Ondenkbaar.

Erben Wennemars is elke maandagmiddag tussen 13:30 en 14:00 te gast in De Nieuws BV om het laatste sportnieuws door te nemen. Kijk hieronder het hele gesprek met onder andere Epke Zonderland en Sjoerd Mossou.

Video niet beschikbaar

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie