Politiek
BNNVARA

Wat betekent de formatie voor de toekomst van het CDA?

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat betekent de formatie voor de toekomst van het CDA?

Bom na bom wordt onder het CDA gelegd, gister nog, toen een heel document naar buiten kwam met daarin allerlei heftige uitingen over Pieter Omtzigt. Wat betekent dit voor de formatie en de toekomst van de partij? Dat bespreken politiek redacteuren Merel Ek en Anna Pleijsier met Tom Scheepstra, voorzitter van het CDJA in De Week van Kee: De Verlenging nu op YouTube.

Chaos lijkt wel het woord dat zowel de formatie als het CDA goed omschrijft op dit moment. Probleem na probleem moet het CDA trotseren. Na een verkiezingsnederlaag lijkt de partij moeite hebben een koers te bepalen en ligt Hoekstra dwars bij de formatie. Als klap op de vuurpijl suddert Omtzigt-gate ongenadig door. Heeft de partij nog wel toekomst? Dat bespreekt Tom Scheepstra, de voorzitter van het CDJA, met politiek redacteuren Anna Pleijsier en Merel Ek, in De Week van Kee: de Verlenging, nu op YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Week van Kee: de Verlenging

Om de vrijdag praten politiek redacteuren (Joost Bekendam, Anna Pleijsier en Merel Ek) online verder waar de Week van Kee eindigt. In de Week van Kee neemt De Nieuws BV de luisteraar mee naar de achterkamertjes van de politieke week. We stellen je voor aan belangrijke politieke spelers en geven je een inkijkje in de Haagse bubbel.
Ek, Pleijsier en Bekendam praten met de gast van de Week verder en gaan dieper in op het gesprek van de week. Luisteraars en kijkers kunnen live vragen stellen en meepraten via het YouTube-kanaal van NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie