Politiek
BNNVARA

De verlenging: hoe zag dit bizarre politieke jaar eruit?

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. De verlenging: hoe zag dit bizarre politieke jaar eruit?

Een ongelofelijk bizar politiek jaar komt vandaag ten einde nu het Haagse reces is ingeluid. Ongekende wending na opzienbarende gebeurtenis volgde elkaar op. In De Verlenging van De Nieuws BV blikt onze de politieke redactie, Merel Ek, Anna Pleijsier en Joost van Bekendam, terug. 13:30 live op YouTube.

De laatste dag in het oude Tweede Kamergebouw was gister het startschot voor het Haagse reces. Iedereen is aan vakantie toe, dat bewijst het afgelopen politieke jaar wel. Wat een rollercoaster, om met de woorden van onze minister president te spreken. De politieke redactie van De Nieuws BV deden een poging een paar hoogte- en dieptepunten te selecteren.

We gaan Verlengen!

In de YouTube-serie van De Nieuws BV 'De Week van Kee: de Verlenging', gaan politiek redacteuren Merel Ek en Joost Bekendam met hem in gesprek. Kijk en praat mee in de video:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Week van Kee: de Verlenging

Om de vrijdag praten politiek redacteuren (Joost Bekendam, Anna Pleijsier en Merel Ek) online verder waar de Week van Kee eindigt. In de Week van Kee neemt De Nieuws BV de luisteraar mee naar de achterkamertjes van de politieke week. We stellen je voor aan belangrijke politieke spelers en geven je een inkijkje in de Haagse bubbel.
Ek, Pleijsier en Bekendam praten met de gast van de Week verder en gaan dieper in op het gesprek van de week. Luisteraars en kijkers kunnen live vragen stellen en meepraten via het YouTube-kanaal van NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie