Politiek
BNNVARA

Gebruikt het kabinet de coronavoorspellingen verkeerd?

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Gebruikt het kabinet de coronavoorspellingen verkeerd?

Het schip van de staat piept en kraakt bij het doorkruisen van de zoveelste coronagolf. En nu onduidelijk is waar we naar op weg zijn, klinkt de kritiek op de stuurmanskunsten van het kabinet luider en luider. Gebruikt het kabinet de coronavoorspellingen verkeerd? Dat en meer wordt besproken door de politieke redactie van De Nieuws BV in De Verlenging, nu op YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In De Verlenging neemt de politieke redactie van De Nieuws BV de politieke week met je door. Op de vooravond van een sober sinterklaasweekend bespreken Joost Bekendam en Anna Pleijsier met presentator Patrick Lodiers of het kabinet zelf nog wel weet welke coronakoers ze varen, waarom modellen zo'n grote rol spelen bij de corona-aanpak, wanneer we eindelijk een nieuw kabinet hebben en of Hugo de Jonge daar dan wel in zit.

De Week van Kee: de Verlenging

Om de vrijdag praten politiek redacteuren (Joost Bekendam, Anna Pleijsier en Merel Ek) online verder waar de Week van Kee eindigt. In de Week van Kee neemt De Nieuws BV de luisteraar mee naar de achterkamertjes van de politieke week. We stellen je voor aan belangrijke politieke spelers en geven je een inkijkje in de Haagse bubbel.

Ek, Pleijsier en Bekendam praten met de gast van de Week verder en gaan dieper in op het gesprek van de week. Luisteraars en kijkers kunnen live vragen stellen en meepraten.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, en Facebook.

Ster advertentie
Ster advertentie