Politiek
EO

Kom langs bij Dit is de Dag in alle Staten!

foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Kom langs bij Dit is de Dag in alle Staten!

Dit is de Dag (EO) reist door Nederland. De speciale uitzendingen van het programma, dat elke werkdag op NPO Radio 1 te horen is, staan helemaal in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen en waterschapsverkiezingen.

Dit is de Dag in alle Staten: van 6 t/m 14 maart om 18.30 uur op NPO Radio 1 en op het YouTube-kanaal van NPO Radio 1. Of kom langs bij de uitzending. Een overzicht van de locaties vind je hieronder.

Tijs van den Brink en Margje Fikse spreken in Dit is de Dag in alle Staten elke dag met een landelijke politicus en de provinciale lijsttrekker van een partij. Daarbij komen regionale thema’s aan bod, passend bij de provincie waar de uitzending vandaan komt.

Langskomen? Welkom!

Dinsdag 14 maart: Kees van der Staaij en Harry van der Maas (SGP) in Zeeland

Locatie is SintAnna, Langeville 37 in Yerseke. Te gast zijn SGP-partijleider Kees van der Staaij en de Zeeuwse SGP-lijsttrekker Harry van der Maas over onder meer kerncentrales.

YouTube livestream

De uitzendingen zijn ook live te zien op het YouTube-kanaal van NPO Radio 1 en gaat daar een half uur langer door. In dit tweede deel is er ruimte voor nog een tweede onderwerp dat speelt in de provincie van de dag.

Dit is de Dag in alle Staten: van 6 t/m 14 maart iedere werkdag tussen 18.30 en 19.00 uur op NPO Radio 1 en van 18.30 tot 19.30 uur op youtube.com/nporadio1.

Bekijk hier de uitzendingen van Dit is de Dag in alle Staten

Ster advertentie
Ster advertentie