Podcast

NOS Formule 1-podcast #5: 'Vettel naar Red Bull zou mooie verrassing zijn'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. NOS Formule 1-podcast #5: 'Vettel naar Red Bull zou mooie verrassing zijn'

[NOS] De winst van Lewis Hamilton in de tweede grand prix van het seizoen heeft vooral duidelijk gemaakt hoe sterk Mercedes er ook dit jaar voor staat. Zegt dat dan wat over de renstal of juist de achterblijvende concurrentie?

#5 - 'Vettel naar Red Bull zou een mooie verrassing zijn' (S02) - NOS Formule 1-Podcast

"Het is weer een jaar waarin het Red Bull niet lijkt te lukken om het gat te dichten", zegt simulatie-expert en autocoureur Rudy van Buren in de NOS Formule 1-podcast. "Maar op een circuit als Hongarije, dit weekend, is alles mogelijk. Dan zien we pas goed hoe de rangorde is."

Naast Van Buren laten ook oud-coureur Jan Lammers en NOS-commentator Louis Dekker hun licht schijnen over het afgelopen raceweekend. De tactiek van Max Verstappen, het teleurstellende optreden van teamgenoot Alexander Albon, de teloorgang van Ferrari, de aankomende race in Hongarije en de toekomst van Sebastian Vettel. Het komt allemaal aan bod.

Mooie verrassing

Met name "de flirt" van Vettel met Red Bull wordt uitgebreid besproken. De coureur die na dit seizoen Ferrari verlaat, reed al eens voor de Oostenrijkse renstal en won daar vier wereldtitels op rij.

"Als Albon straks niet voldoet, dan kun je gekke dingen krijgen. Ik vind het denkbaar dat Red Bull sterk overweegt om Vettel terug te halen. Het zou een mooie verrassing zijn", aldus Lammers.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie