Podcast

Podcast De Dag: boeken, series en films voor de lockdownkerst 

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: boeken, series en films voor de lockdownkerst 

Nu zo goed als alles dicht is, zijn we de komende weken voor de ontspanning weer vooral op de streamingdiensten en de boekenkast aangewezen. Gelukkig is het aanbod rijk.

#995 - Boeken, series en films voor de lockdownkerst  - De Dag

Buiten is het donker, de harde lockdown is begonnen en we moeten onszelf dus de komende weken thuis bezig zien te houden. Lichtpuntje is misschien dat er sinds de vorige lockdown wel weer veel mooie nieuwe series en films zijn bijgekomen en het boekenaanbod stelt ook niet te teleur.

Daarom vandaag in podcast De Dag tips om de lockdownkerst mee door te komen. Filmjournalist Omar Larabi kijkt alles - ook veel middelmatige series en films, zegt hij - en voor de podcast heeft hij een rijtje uitgezocht met bijzondere, mooie en grappige titels. Marije Wilmink geeft als Culturele Apotheker normaal boekenadvies op maat, maar voor deze keer komt ze met een literair recept voor iedereen en plakt als toetje met een mooi gedicht een kleine pleister op de lockdownwonden.

Reageren? Mail dedag@radio1.nl

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie