Podcast

Leven met de maffia #2: Cocaïne tussen de Nederlandse tulpen

foto: Radio Aalsmeerfoto: Radio Aalsmeer
  1. Nieuwschevron right
  2. Leven met de maffia #2: Cocaïne tussen de Nederlandse tulpen

[KRO-NCRV] In de nieuwe true crime podcast Leven met de Maffia gaan Gabriella Adèr en Sanne de Boer op zoek naar de link tussen de 'Ndrangheta en Nederland. Waarom is Nederland zo in trek bij deze machtige maffia-organisatie? En hoe komt het dat zelfs de kleinere, persoonlijke verhalen waar Gabriella en Sanne in Italië op stuiten, uiteindelijk telkens naar Nederland leiden?

{podcast audio="99316" caption="#2 Maffia aan de Maas" }

In aflevering 2 ontmoeten Gabriella en Sanne een Nederlandse zakenpartner van maffiosi die bloemen en cocaïne exporteerden via de bloemenveiling in Aalsmeer. Hoe is het mogelijk dat deze mannen jarenlang onopgemerkt hun gang konden gaan in Nederland? En klopt het dat de familie nog altijd Nederlandse bloemen verkoopt in Calabrië? Intussen wordt in Nederland prompt een grote politie-inval gedaan bij mensen die gelieerd zijn aan de 'Ndrangheta.

Vijf afleveringen in acht dagen

De eerste twee afleveringen staan nu al in jouw podcastapp, en de komende zes dagen volgen afleveringen 3, 4 en 5. Abonneer je op Leven met de maffia en mis er geen enkele. Dat kan via iTunes/Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher, Pocket Casts en de NPO Radio 1 app.

Ster advertentie
Ster advertentie