Podcast

Podcast Tel Aviv Calling: Nederland grote favoriet voor Songfestival
AVROTROS

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast Tel Aviv Calling: Nederland grote favoriet voor Songfestival

Vanavond gaat het gebeuren: Nederland is als 16e aan de beurt in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. De kans dat Duncan Laurence doorgaat naar de finale zaterdag is zeer groot, want zowel de wedkantoren als Google voorspellen dat Nederland dit jaar het songfestival gaat winnen. In de podcast Tel Aviv Calling spreekt Lammert de Bruin ter plekke met songfestivalkenners, fans en (oud-)deelnemers.

{podcast audio="97846" caption="#4 Frits Huffnagel: 'Overheid moet Songfestival in Nederland betalen'" }

Schrijvers Edward van den Vendel en Dave Boomkens over hun liefde voor het songfestival en de politieke kanten ervan, EBU medewerker Sietse Bakker vertelt wat er komt kijken bij het organiseren van een songfestival, en met Cornald Maas bespreken we de kansen voor Nederland. En wat doet Frits Huffnagel in Tel Aviv?

{podcast audio="96319" caption="#0 Welkom" }

Iedere dag verschijnt er een nieuwe aflevering van Tel Aviv Calling op de NPO Radio 1 website, app, én in jouw favoriete podcastapp. Vergeet je niet te abonneren om iedere dag rechtstreeks vanuit Tel Aviv op de hoogte gehouden te worden over het Eurovisie Songfestival.

Ster advertentie
Ster advertentie