Podcast

Podcast De Dag: Waarom een noodtoestand in de VS misschien juist goed is

foto: EPAfoto: EPA
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: Waarom een noodtoestand in de VS misschien juist goed is

Het is voor niemand goed dat de shutdown in de Verenigde Staten lang duurt. Het uitroepen van een noodtoestand is een zwaar middel, maar kan een impasse doorbreken.

{podcast audio="72906" caption="De Dag #242: Waarom een noodtoestand in de VS misschien juist goed is" }

Dat denkt Chris Kijne van The Presidential Podcast. "De Democraten weten: daar krijgt Trump problemen mee. En Trump kan tegen zijn achterban zeggen: 'Kijk, ik probeer het, maar de rechters zitten me dwars'. Dat kan hij dan weer gebruiken voor de verkiezingsstrijd in 2020."

Verder in De Dag

De Horecava is afgelopen. Op de jaarlijkse horecavakbeurs worden de nieuwste trends op het gebied van eten en drinken gepresenteerd. Dit jaar was er extra veel aandacht voor vegetarisch en veganistisch eten. Blogger Isabel Boerdam, ook wel bekend als de Hippe Vegetariƫr, vertelt in De Dag wat er in 2019 op jouw bord ligt.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie