Podcast

'World Economic Forum machtiger dan de EU' - Podcast Ongehoord Nieuwscafé

foto: Ongehoord Nederland
  1. Nieuwschevron right
  2. 'World Economic Forum machtiger dan de EU' - Podcast Ongehoord Nieuwscafé

In de derde uitzending van het Ongehoord Nieuwcafé vertelt advocaat Bart Maes hoe hij Nederland gaat verlossen van het coronatoegangsbewijs. Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (Forum voor Democratie) waarschuwt voor de toenemende macht van het World Economic Forum. Presentatie: Yernaz Ramautarsing en Roelof Bouwman.

#3 - ’World Economic Forum machtiger dan de EU’ - Podcast Ongehoord Nieuwscafé - Ongehoord Nieuwscafé

Coronatoegangsbewijzen

Advocaat Bart Maes wil dat de rechter – in hoger beroep - vaststelt dat het coronatoegangsbewijs onrechtmatig is. "Het is totaal zinloos om gevaccineerden en ongevaccineerden te scheiden. Ik ben tot het diepste geraakt door de tweedeling die de QR-pas veroorzaakt."

World Economic Forum

Het World Economic Forum vergadert deze week virtueel in Davos. Deze private Zwitserse lobbyclub, waar de zeer rijken en machtigen der aarde graag aanschuiven, wil een totale transformatie van de hele samenleving en allerlei controlesystemen optuigen om burgers in het gareel te dwingen, waarschuwt FvD-er Pepijn Van Houwelingen: "Het World Economic Forum is bezig een projectorganisatie te worden, die - ook in Nederland - verweven is geraakt met de regering en het staatsapparaat. Ze zijn misschien wel machtiger dan de Europese Unie."

Columns

Politiek commentator Reinette Klever verbaast zich in haar column over de vastgoedportefeuilles van de nieuwe ministersploeg. Columnist Arthur van Amerongen zorgt, als altijd, voor een vrolijke afsluiting.

Ster advertentie
Ster advertentie