Podcast

Julia Zahra: 'De liefde kent geen puntentelling'

foto: Avrotrosfoto: Avrotros
  1. Nieuwschevron right
  2. Julia Zahra: 'De liefde kent geen puntentelling'

[AVROTROS] Leve Instagram! Daar vond Julia DE liefde. Ze had haar nog nooit in het echt gezien, maar na één dag appen was Julia al verliefd. Niet kunnen eten, niet kunnen slapen, haar op het treinstation met klamme handen opwachten.

Niet dat het één grote roze wolk was, er waren ook grijze wolken, maar die hebben ze samen een plek gegeven. Incasseren, sorry zeggen, praten, nog meer praten en vooral verdergaan. Omdat je simpelweg het liefste bij elkaar wilt zijn. En niet bang zijn dat je met 10-0 achterstaat, "de liefde kent geen puntentelling."

{podcast audio="115855" caption="#22 - Julia Zahra" }

Belangrijke liefdeslessen leerde ze onder andere van haar ouders. Toen ze negen was, verloor ze haar moeder na een ziekbed. "Sinds korte tijd weet ik dat ze waarschijnlijk niet meer samen waren geweest als mijn moeder nog had geleefd. Mijn vader had eigenlijk al besloten om weg te gaan en toen werd ze heel erg ziek. Dat vind ik heel mooi, dat hij drie jaar bij haar is gebleven, terwijl hij dat eigenlijk misschien liever niet had gewild. Dan ben je er écht geweest voor iemand."

{podcast audio="112917" caption="Rik van de Westelaken en Ellie Lust" }
{podcast audio="115201" caption="#21 - Rob Jetten" }

LIEFDESLESSEN

In de podcast LIEFDESLESSEN geven bekende Nederlanders een verrassend openhartige inkijk in hun liefdesleven, vanuit de overtuiging dat we van ieder liefdesverhaal iets kunnen leren. NPO Radio 1-presentator Mischa Blok interviewt hen in de vertrouwde omgeving van hun eigen favoriete kroeg. En die lege barkruk tussen hen in? Die is voor de luisteraar! Luister naar andere LIEFDESLESSEN, bijvoorbeeld met Ellie Lust, Rik van de Westelaken, Marieke Elsinga, Splinter Chabot of Frans Bauer via iTunes, Stitcher of de website van Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie