Podcast

Doe mee met de podcastquiz en win mooie prijzen

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Doe mee met de podcastquiz en win mooie prijzen

Het is weer de Week van de Podcast bij de NPO! Van 20 t/m 26 juni staan podcasts van NPO Radio 1 weer in het zonnetje. Je kan in deze week een mooi prijzenpakket winnen met de Podcastquiz en is er zondag 26 juni weer een NPO Podcastevent in TivoliVredenburg.

Doe van maandag tot en met vrijdag mee met de NPO Radio 1-podcastquiz. Elke werkdag hoor je in De Nieuws BV (ma-vr 12.00-13.30 uur), Villa VdB (ma-do 14.00-15.30 uur) en Humberto (vr 14.00-16.00 uur) een podcastfragment. Weet jij uit welke podcast dit komt? Luister dan, mail het goede antwoord naar win@radio1.nl en maak kans op een mooi podcastprijzenpakket! Met daarin twee kaarten voor het NPO Podcastevent in TivoliVredenburg, een NPO Podcastkwartet én een speaker om overal, waar je maar wil, podcasts te luisteren.

Daarnaast zetten we verschillende podcasts in het zonnetje. Wat dacht je van de fantastische, De Tegel-winnende podcast De Deventer Mediazaak? Of de met een WinQ Media Award bekroonde podcast De Schaduwspits? Je vindt de mooiste NPO Radio 1-podcasts in je favoriete podcast-app, of via de NPO Radio 1 website.

NPO Podcastevent

Het NPO Podcastevent is er voor alle liefhebbers van podcasts in Nederland. De derde editie vind plaats op zondag 14 mei 2023 in TivoliVredenburg Utrecht. Het NPO Podcastevent is de afsluiter van de Week van de Podcast, waarbij alle NPO zenders aandacht geven aan bestaand en nieuw podcast aanbod gemaakt door verschillende omroepen. Kaarten voor het podcastevent bestel je via de website van het NPO Podcastevent, of via de website van TivoliVredenburg.

Ster advertentie
Ster advertentie