Podcast

NPO Radio 1-podcasts live op de tweede editie van het NPO Podcastevent

foto: NPO Podcast
  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 1-podcasts live op de tweede editie van het NPO Podcastevent

Op zondag 26 juni 2022 organiseert de NPO weer het NPO Podcastevent! TivoliVredenburg, in Utrecht, stroomt vol voor podcastopnames, mogelijkheden om vragen te stellen aan makers en het uitwisselen van podcasttips met andere podcastluisteraars. Natuurlijk is NPO Radio 1 goed vertegenwoordigd met mooie, ontroerende en prikkelende podcasts.

Na een zeer geslaagde eerste editie zijn De Stemming van Vullings en Van der Wulp én Europa Draait Door natuurlijk weer van de partij. Zowel Joost Vullings en Xander van der Wulp, als Arend Jan Boekestijn en Tim de Wit, nemen de afgelopen politieke maanden met je door. De Stemming met focus naar binnen, op Den Haag, om precies te zijn, Europa Draait Door met de blik buiten de landsgrenzen. Genoeg voor fans van politieke podcasts om van te genieten!

foto: NPO Podcast

Het NPO Podcastevent 2021

Ook sport is goed vertegenwoordigd op het NPO Podcastevent. Mart Smeets, Joost Vullings, Martijn Hendriks en Joost Horssels praten je helemaal bij over de komende Tour de France in De Kopgroep. Is iedereen op tijd hersteld van vliegende champagnekurken? Zijn er Nederlanders om een oogje op te houden? En natuurlijk demarreert Mart ook weer met zijn verhalen uit het verleden van de Tour!

Voor de NOS Voetbalpodcast is 26 juni het ideale moment om vooruit te blikken op het EK Voetbal in Engeland. Rivkah op 't Veld, Jeroen Elshoff, Leonne Stentler en Frank Wielaard praten zijn in Tivoli de ideale voorbeschouwing op het komende EK. Kan de regerend Europees Kampioen, en finalist op het WK, de titel verdedigen? En welke vrouwen zijn in staat dit EK uit te blinken?

Het NPO Podcastevent 2021 in TivoliVredenburg

In De Ongelooflijke Podcast gaat het dit jaar over de relevantie van het geloof in een steeds ongeloviger Nederland. Met dit keer de vraag die de mensheid al millennia lang bezighoudt: bestaat God? Is die vraag anno 2022 nog relevant? Twee filosofen die eerder veel indruk maakten in de Ongelooflijke kruisen de spreekwoordelijke degens: atheïst Stine Jensen (Erasmus Universiteit Rotterdam) en christen Emanuel Rutten (Vrije Universiteit Amsterdam).

NPO Podcastevent

Het NPO Podcastevent is er voor alle liefhebbers van podcasts in Nederland. De derde editie vind plaats op zondag 14 mei 2023 in TivoliVredenburg Utrecht. Het NPO Podcastevent is de afsluiter van de Week van de Podcast, waarbij alle NPO zenders aandacht geven aan bestaand en nieuw podcast aanbod gemaakt door verschillende omroepen. Kaarten voor het podcastevent bestel je via de website van het NPO Podcastevent, of via de website van TivoliVredenburg.

Ster advertentie
Ster advertentie