Opinie & Commentaar
BNNVARA

'Als Diederik Gommers een dier was, was het een puppy. Diederik Gommers is de oplossing voor alles'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Als Diederik Gommers een dier was, was het een puppy. Diederik Gommers is de oplossing voor alles'

Diederik Gommers en Famke Louise gaan samen een mondkapjes campagne voeren. "Wij leven in een land waar de man die gaat over de intensive cares beste vrienden is geworden met een niet erg slimme influencer," concludeert Marcel van Roosmalen in De Nieuws BV.

Video niet beschikbaar

"Alleen als het op Instagram wordt voorgekauwd is een groot deel van onze jongeren nog bereid een mondkap te dragen." Volgens Van Roosmalen is ons land ziek, niet van corona, maar geestelijk. "We bombarderen de eerste, de beste arts die een beetje normaal doet meteen tot nationale knuffelbeer." Hoe langer dit duurt hoe meer we van Diederik Gommers gaan houden, denkt Van Roosmalen.

"Als Diederik Gommers een dier was, was het een puppy, Diederik Gommers is die lekkere zachte perzik in de fruitmand, Diederik Gommers is de oplossing voor alles." Van Roosmalen heeft een duidelijke boodschap: word wakker mensen. "Jullie leven in een land waar niet alleen de politici, maar ook de wetenschappers op de knieën gaan voor de domme populariteit van de influencers. Ze posten gekke filmpjes en gaan naar de kapper om maar jong en vlot over te komen. Want anders kan het virus niet worden bestreden."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Diederik Gommers

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie