Naar homepage
Opinie & Commentaar

Donald 'de grote boze wolf' Trump
BNNVARA

foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. Donald 'de grote boze wolf' Trump

Er loopt voor het eerst sinds 1712 weer een wolf rond in Friesland. Druktemaker Kees van Amstel zegt in De Nieuws BV dat er een grote boze wolf in Amerika is waar we ons meer zorgen om moeten maken. Donald Trump had het namelijk ook over dieren die zijn land bedreigen, maar dan net iets anders.

Druktemaker Kees van Amstel - De grote boze wolf Trump

Een wolf in Friesland en er schijnen mensen in Woudenberg te worden aangevallen door vogels. Maar dat is nog niet het enige dierengeweld in Nederland: teken en bodembacteriën jagen Kees van Amstel ook de stuipen op het lijf. Toch komt het aller bedreigendste dierennieuws uit Amerika: "Van De Grote Boze Wolf die daar de scepter zwaait." Donald Trump had het namelijk ook over dieren die zijn land bedreigen, maar dan net iets anders: "Ja, hij heeft het over illegale migranten, o ja illegaal, ik weet het, maar om ze letterlijk animals, 'dieren', 'beesten' te noemen. Ik denk dat het Europees Parlement andere prioriteiten heeft dan die 15.000 wolven hier. Die Grote Boze Wolf daar moet weg, zo snel mogelijk weg."

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Ster advertentie
Ster advertentie