Uitbuiken met sterrenchefs: hoeveel fooi moet je geven in een restaurant?
- Nieuws
- Uitbuiken met sterrenchefs: hoeveel fooi moet je geven in een restaurant?
Na de speciale uitzending van De Nieuws BV tijdens het Michelinsterrengala is cameraman Kees op pad gegaan om topchefs aan de tand te voelen.
Marc van Gulick (1 ster), Jacob Jan Boerma (3 sterren) en Arturo Daalhuisen (getipt voor een ster volgend jaar) beantwoorden allerlei pittige vragen over eten en koken: hoe staat de Nederlandse keuken ervoor in de wereld? Wat krijg je daadwerkelijk als je een Michelinster krijgt? En hoeveel fooi moet je geven in een restaurant? Daarnaast vertellen de chefs of zij zichzelf wel eens schuldig maken aan de snackmuur.
Op al die vragen krijg je antwoord in Uitbuiken met Topchefs. Bekijk hier de video:
Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Volgende week is Uitlopen met Erben weer terug! Heb je ook een vraag voor Erben? Stuur hem naar de NPO Radio 1 app of tweet naar @denieuwsbv en dan behandelt Erben 'm de volgende keer.