Opinie & Commentaar
BNNVARA

'Angela de Jong en ik liggen in bed en fluisteren kijkcijfers in elkaars oren'

foto: Jinek, RTLfoto: Jinek, RTL
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Angela de Jong en ik liggen in bed en fluisteren kijkcijfers in elkaars oren'

Angela de Jong speelt de hoofdrol in de fantasie van Marcel van Roosmalen. "En ik ben dolverliefd op haar, zei ze." Daarop stond Marcel meteen in vuur en vlam. Smoorverliefd, dat is wat hij is. En die fantasie loopt op hol, laat hij weten in De Nieuws BV.

"Dat kwam wel even binnen zeg, alsof ze een vuurpijl in mijn hart schoot", zegt Van Roosmalen op de uitspraak van Angela de Jong. "Ik stond meteen in vuur en vlam. Het wordt een spel nu, dacht ik, een spel van aantrekken en afstoten. Van vallen en nooit meer opstaan. Was dit verliefdheid? Ja, volmondig ja."

Van Roosmalen: "We liggen in bed, Angela en ik. We fluisteren kijkcijfers in elkaars oren, dat is het voorspel, daarna vechten we om de afstandsbediening. Zij wint, of laat ik haar winnen? Ik weet het niet. Tijdens het vrijen gebruiken we koosnaampjes. Ik ben dan Matthijs of Jeroen, soms ook allebei. Ik roep heel hard Eva tegen haar, als een stoomlocomotief."

'Het doet pijn en het jeukt'

Maar sommige fantasie├źn kunnen maar beter een keer eindigen. Ook die van de druktemaker. Van Roosmalen: "Het doet pijn en het jeukt, maar na vandaag wil ik het nooit meer over Angela de Jong hebben."

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie